Броење на карти во блекџек
Стратегии

Броење на карти во блекџек

Делумно благодарение на неколку холивудски филмови, луѓето постојано прашуваат што е броење на карти во блекџек, дали е легално и како може да им помогне да победат. Пред неколку години, неколку математичари од МИТ (Технолошкиот

Face UP 21
Видови Блекџек

Face UP 21

Со Face UP 21 им дава голема моќ во рацете на играчите, а истовремено отстранува некои од предностите на куќата. Во оваа верзија на блекџек, двете карти на дилерот се делат и се прикажуваат свртени

Шпански 21 блекџек
Видови Блекџек

Шпански 21 блекџек

Веројатно најпопуларната алтернатива на класичниот блекџек е верзијата која популарно се нарекува Шпански 21 блекџек. Во Шпански 21 блекџек, сите карти „10“ се извадени. Можеби мислите дека ова ќе биде огромно засилување за работ на

Блекџек со совршени парови
Видови Блекџек

Блекџек со совршени парови

За оние играчи кои мислат дека одличната стратегија за обложување е поважна од одличната стратегија за играње, блекџек со совршени парови нуди единствена можност за големи победи. Блекџек со совршени парови ги има истите правила

Европски блекџек
Видови Блекџек

Европски Блекџек

Слично на рулетот, постои европска верзија на блекџек – Европски Блекџек . Исто како и рулетот, европскиот блекџек нуди малку подобри шанси за играчите од американскиот (или генерално стандардниот). Прво, европски блекџек обично се игра

Класичен блекџек
Видови Блекџек

Класичен Блекџек

Без разлика дали се работи за физичко или онлајн казино, класичен блекџек останува најпопуларната форма на игра и тоа во повеќето делови од светот. Овој вид ( Класичен блекџек ) воедно се нарекува и американски

Blekdzek
Стратегии

Камуфлажа на броење во блекџек

Ако броите карти, треба да направите се што можете за да избегнете казината да сфатат што правите. Ова се нарекува Камуфлажа на броење во блекџек. Казината ги идентификуваат повеќето бројачи на картички гледајќи дали ги

Стратегија за блекџек
Стратегии

Основна стратегија за Блекџек

Како што споменавме претходно, блекџекот може да се разложи по математика и статистика за да се најде исходот од различни потези и стратегии. Постои основна стратегија за блекџек. Не грижете се, нема да ве натераме

No Picture
Uncategorized

БЛЕКЏЕК во живо

Повеќе социјална интеракција со другите играчи Уживајте во оптимистичката атмосфера на казиното Може да се користи како групна активност

No Picture
Uncategorized

Онлајн БЛЕКЏЕК

Играјте со свое темпо, без разлика колку брзо или бавно Многу пониски граници кои се одлични за почетници Чувајте ги вашите стратегиски белешки пред вас на секоја рака Секогаш отворено седиште, 24/7 без чекање Никој