Стратегија за блекџек
Стратегии

Основна стратегија за Блекџек

Како што споменавме претходно, блекџекот може да се разложи по математика и статистика за да се најде исходот од различни потези и стратегии. Постои основна стратегија за блекџек. Не грижете се, нема да ве натераме