Blekdzek
Стратегии

Камуфлажа на броење во блекџек

Ако броите карти, треба да направите се што можете за да избегнете казината да сфатат што правите. Ова се нарекува Камуфлажа на броење во блекџек. Казината ги идентификуваат повеќето бројачи на картички гледајќи дали ги