Шпански 21 блекџек
Видови Блекџек

Шпански 21 блекџек

Веројатно најпопуларната алтернатива на класичниот блекџек е верзијата која популарно се нарекува Шпански 21 блекџек. Во Шпански 21 блекџек, сите карти „10“ се извадени. Можеби мислите дека ова ќе биде огромно засилување за работ на