Face UP 21
Видови Блекџек

Face UP 21

Со Face UP 21 им дава голема моќ во рацете на играчите, а истовремено отстранува некои од предностите на куќата. Во оваа верзија на блекџек, двете карти на дилерот се делат и се прикажуваат свртени